Yoga och meditation

Den yoga vi utövar kallas YogaMonks, YM. Vi jobbar djupt och specifikt för att komma åt och stretcha fascian, eller bindväven, så att den mjukas upp och blir smidigare. Med lekfulla rörelser väcker vi ryggraden, mjukar upp höfter, axlar och skuldror för att släppa yttre och inre spänningar. YM ger grundning, stärkt core, fokus och avslappning.Mithila & Jonathan

YogaMonks metoden är skapad av Jonathan Monks, UK, en mästare på rörelse.
Hans erfarenheter som professionell sångare, yoga och taijiutövare har gett en yogametod som gör att diafragman slappnar av samtidigt som stärkt core ger ett bättre magstöd vilket, förutom smidigare och starkare kropp, ger bättre och uthålligare sång.

YM förvaltas kärleksfullt i Sverige av Mithila Ubayasekara och här finns också YM lärarutbildningen som jag avslutade våren 2016.

Du kan göra YogaMonks med mig på torsdagar vår och höst. På sommaren flyttar jag och yogan till Bohuslän, vi har den årliga sadhana kursen och jag dyker upp och gästspelar som yogalärare på kurser med sång och personlig utveckling. Se aktuella kurser i spalten till höger.